Urmareste-ne pe Facebook Urmareste-ne pe Twitter Urmareste-ne pe Google+

Termeni si conditii

Home » Termeni si conditii
Despre noi
Informatii utile
Asigurari
Documente
Termeni si conditii

Termeni şi Condiţii

 

Voyage oferă o varietate de excursii, bilete și servicii ("produsele"), prin intermediul site-ul său (agentiavoyage.ro).

Deoarece Termenii și Condițiile conțin obligații legale, vă încurajăm să le citiți cu atenție. Ele formează baza pe care rezervările sunt acceptate de Voyage.

Dacă nu se prevede altfel, achizițiile efectuate prin agentiavoyage.ro sunt supuse acestor Termeni şi Condiţii, în toate aranjamentele de rezervare, persoana care face rezervarea va fi considerata ca a acceptat aceste condiții în numele persoanelor numite în rezervare.

Nici o modificare a acestor Termeni și Condiții nu va fi de nici un efect dacă nu fac în scris de către și cu autoritatea de Voyage.

 

 • Condiții de utilizare
 • Conturile de utilizator
 • Conținut
 • Valabilitate de produse, modificări şi Amendamente
 • De stabilire a prețurilor și incluziuni / Excluderi
 • Plăți & Anulări
 • Procesarea plății
 • Ghizi
 • Voyage membru, numai oferte
 • Tichete Voyage
 • Certificate de cadouri Voyage
 • Pașapoarte, vize si asigurări
 • Refuzuri și limitări ale răspunderii
 • Restricții de utilizare
 • Încetarea cont

 

Condiții de utilizare

 

 1. Prin utilizarea agentiavoyage.ro, sunteți de acord să respectați legal acești termeni, care vor avea efect imediat.
 2. Dacă nu sunteți de acord să respectați legal Termenii şi condiţiile următoare, vă rugăm să nu accesați și/sau folosiți agentiavoyage.ro.
 3. Voyage poate modifica acești Termeni şi Condiţii în orice moment prin postarea de modificări on-line. Vă rugăm să revedeți acești Termeni și Condiții în mod regulat pentru a vă asigura că sunteți conștienți de orice schimbări făcute de Voyage. Utilizarea în continuare a agentiavoyage.ro, după ce modificările sunt postate înseamnă că sunteți de acord să respectați legal acești termeni actualizați și / sau modificați.
 4. Nu puteți copia, reproduce, republica, descărca, posta, difuza, transmite, pune la dispoziția publicului, sau de a utiliza conținutul agentiavoyage.ro (inclusiv de text, imagini, URL-uri, informații despre prețuri, etc.), în orice mod, cu excepția propriul dvs. uz non-comercial. Orice altă utilizare a conținutului agentiavoyage.ro necesită acordul prealabil scris de Voyage.
 5. Sunteți de acord să utilizați agentiavoyage.ro numai în scopuri legale și într-un mod care nu încalcă drepturile, restricționează sau inhibă utilizarea și exploatarea de către oricine altcineva a agentiavoyage.ro.
 6. Utilizarea de către dvs. a agentiavoyage.ro, este necomercial personală și/sau în scopul de a face cereri legitime de a rezerva produsele sau serviciile oferite. Sunteți de acord să nu utilizați acest site pentru a face orice cereri speculative, false sau frauduloase. Sunteți de acord să nu se utilizeze roboți sau alte mijloace automatizate pentru a accesa acest site, cu excepția cazului în care este permis în mod expres de Voyage.
 7. Declarați și garantați că (a) nu am mai fost suspendat de către Voyage sau altfel interzis de la accesul la site, (b) nu sunt un concurent direct al Voyage, (c) nu am mai mult de un cont Voyage la un moment dat, și (d), am putere deplină și autoritatea de a intra în aceste Condiții de utilizare și în acest fel nu voi încălca orice alt acord la care sunt parte.
 8. Vă acordăm permisiunea de a utiliza acest site în limita restricțiilor din acești Termeni și Condiții. În accesarea sau utilizarea site-ului, puteți fi expus la conținut care este ofensator, indecent, inexact, inacceptabil, sau în alt mod inadecvat. Voyage nu aprobă astfel de conținut, si nu poate garanta pentru exactitatea acestuia. Prin urmare, aveți acces de a folosi site-ul pe propriul risc.

 

Conturile de utilizator

 

 1. Aveți nevoie pentru a crea un cont și să furnizați informații despre dvs., în scopul de a utiliza unele dintre caracteristicile site-ului. Sunteți responsabil pentru menținerea confidențialității parolei contului. Sunteți, de asemenea, responsabil pentru toate activitățile care au loc în legătură cu contul dumneavoastră. Sunteți de acord să ne informați imediat de orice utilizare neautorizata a contului.
 2. Contul dvs. este doar pentru uz personal, non-comercial. Nu vă puteți da drept altcineva (de exemplu, să adoptați identitatea unei celebrități), nu puteți accepta crearea unui cont de către oricine altcineva decât dvs., furniza o adresă de e-mail, alta decât propria dvs. adresă, sau să creați mai multe conturi.
 3. Ne rezervăm dreptul de a închide contul dvs. în orice moment, pentru orice motiv.

 

Conținut

 

 1. Puteți contribui la acest site într-un număr de moduri diferite, inclusiv să scrieți comentarii, să încărcați fotografii, să completați în profilul dvs. public, și să acordați rating altor contribuții ale utilizatorilor.
 2. Putem folosi conținutul dvs. într-un număr de moduri diferite, inclusiv afișarea pe site, reformatarea aceastuia, încorporarea în reclame și alte lucrări, crearea de lucrări derivate din aceasta, promovarea acesteia, distribuirea, și permite altora să facă același lucru în legătură cu propriile site-uri și platforme de mass-media. Ca atare, vă solicităm  irevocabil să ne acordați permisiunea de a utiliza conținutul dvs. pentru orice scop. De asemenea, puteți acorda irevocabil utilizatorilor site-ului și utilizatorilor de orice alte mijloace, dreptul de a accesa conținutul în legătură cu utilizarea site-ului și orice alte mijloace media.
 3. Sunteți singurul responsabil pentru conținut. Vă asumați toate riscurile asociate cu conținutul dvs., inclusiv dependența cuiva de acuratețe, integritate sau utilitate, sau orice dezvăluire de către dumneavoastră a informațiilor în conținut care le faceți personal la identificare. Declarați că dețineți sau aveți permisiunile necesare pentru a utiliza, și de a autoriza utilizarea, conținutul dvs. așa cum este descris aici. Nu s-ar putea spune că conținutul este în nici un fel sponsorizat sau susținut de Voyage.
 4. Vă puteți expune la răspundere în cazul în care, de exemplu, conținutul dvs. încalcă orice drept de terți, inclusiv drepturile de autor, marca inregistrata, brevet de inventie, secret comercial, drept moral, intimitate dreapta, dreapta de publicitate, sau orice altă proprietate intelectuală sau de proprietate de drept, contine material care este fals, în mod intenționat înșelător, sau defăimător, conține material care este ilegal, inclusiv de vorbire ilegală ură sau pornografie, dauneaza minorilor, sau încalcă sau susține să încalce nici o lege sau regulament.
 5. S-ar putea scoate sau repune conținutul unui Utilizator periodic la discretia noastra. De exemplu, am putea elimina o revizuire în cazul în care credem că încalcă regulamentele de conținut. Nu avem nicio obligație de a păstra sau de a vă oferi copii de conținut, nici nu garantam confidențialitatea cu privire la conținut.
 6. Voyage poate afișa reclame și alte informații adiacente sau incluse în conținutul dvs. pe site și în alte mijloace media. Nu aveți dreptul la nicio compensație pentru astfel de anunțuri. Maniera, modul și măsura publicității pot fi modificate fără notificare specifică către dumneavoastră.

 

Valabilitate de produse, modificări şi amendamente

 

 1. Toate produsele, excursii și servicii oferite de Voyage sunt valabile pe datele afișate în agentiavoyage.ro. Voyage nu este responsabilă sau răspunzătoare pentru orice informații care nu se oferă în mod direct.
 2. Toate cererile de modificări / completări trebuie să fie îndreptate către echipa Voyage, care va procesa cererea.
  1. Voyage nu percepe o taxă pentru a modifica sau schimba datele de rezervare existente, atât timp cât cererea este primită de către Serviciul Clienți cu mai mult de trei (3) zile înainte de data călătoriei confirmate.
  2. Nu este posibil de a schimba sau de a modifica un eveniment special, teatru sau bilet de spectacol sau o asigurare de călătorie. Vânzările de aceste bilete sunt definitive și nu pot fi modificate după achiziționarea inițială este confirmat.
  3. Toate celelalte cereri data de schimbare și modificările sunt în funcție de disponibilitate de furnizorii noștri și / sau furnizorii de servicii; Voyage nu poate garanta succesul oricărei cereri data de schimbare.
  4. Dacă solicitați o modificare în termen de trei (3) zile sau mai mult de la data de călătorie confirmată, Voyage va încerca să onoreze cererea dumneavoastră, cu toate acestea, modificările făcute cu trei zile sau mai mult de la data dvs. de călătorie inițială poate atrage o taxă suplimentară.
  5. Dacă ați face o achiziție folosind un cod de promovare Voyage, sau dacă sunteți de acord cu o reducere sau special, oferta de preț timpul procesului de cumpărare Voyage, s-ar putea anula reducere sau speciale, oferta de preț de a face orice modificări sau amendamente la itinerariul dumneavoastră dată achiziția este completă. Voyage poate decide, la propria sa discreție, de a onora cu discount sau speciale, oferta de prețuri, dacă ați face o schimbare de post-cumpărare sau amendament la itinerariul dumneavoastră. Cu toate acestea Voyage își rezervă dreptul de a anula sau de reducere specială ofertă de prețuri, dacă ați face orice modificări la itinerariul dumneavoastră confirmat.
 3. Ocazional furnizorii și / sau furnizorii de servicii face modificări la turneu, preturi, incluziuni, acoperire, cerințele de vârstă, etc. Ca urmare, Voyage își rezervă dreptul de a anula, modifica sau înlocui orice serviciu, tur, bilet sau produse pe care le au rezervat la agentiavoyage.ro, în orice moment, pentru orice motiv.
  1. În astfel de cazuri, în cazul în care sunteți nemulțumit cu alternativele oferite, aveți dreptul la o rambursare integrală a prețului de achiziție inițial.
  2. Fără a aduce atingere celor de mai sus, atunci când suntem informați în prealabil de către agenții, furnizorii noștri de servicii și / sau furnizorii de o schimbare semnificativă la o rezervare și / sau la un turneu, produs sau eveniment, vom face toate eforturile rezonabile pentru a informa consumatorul, agentul de voiaj și / sau distribuitor, după caz, în scopul de a modifica sau re-emite rezervare acolo unde este posibil.
 4. Pentru produsele remarcat ca o "Excursie fără griji", în cazul în care nu sunt returnate la navă în timp la bord, vom aranja transportul necesar pentru următorul port-de-apel. Această politică se aplică numai de la furnizori contractate locali și numai atunci când, prin nici o vina sau acțiune a ta, tu nu sunt returnate la navă în timp la bord. Politica este nul în cazurile în care întârzierea este cauzată de propriile acțiuni și / sau ați deviat de la activitatea Voyage sau tur. Trebuie să furnizeze Voyage cu sosire corecte și informații nave de plecare și să se asigure că este suficient timp (min. 2 ore) între ora de terminare de turism și ora de plecare navei. Trebuie să contactați Voyage direct pentru a solicita un program de următorii transport Port-de-apel ca clienții nu se poate rezerva lor de călătorie. Voyage va selecta și rezerva de călătorie la următorul port de escală (să nu depășească 1000 dolari SUA per persoana). În plus, în cazul în care nava este dor de un port de apel sau este amânată dincolo de data începerii excursie fără griji, pur și simplu contactați Voyage termen de 14 zile. Până la verificarea traseului real nave, vă vom emite o rambursare.

 

De stabilire a prețurilor și incluziuni / Excluderi

 

 1. Preturile listate pe agentiavoyage.ro sunt pe persoană, dacă nu se specifică altfel.
 2. Prețurile sunt bazate pe tarif local la data citării, convertite la cursul de schimb valutar predominant determinat de Voyage.
 3. Cotațiile de preț pot fi modificate fără preaviz, până când o rezervare a fost confirmată.
 4. Dacă nu se specifică altfel, prețurile nu includ taxe locale sau de a folosi-taxe, inclusiv plecare externă, de securitate, taxele portuare, taxele de parc, vamă, imigrare, agricultură, taxele de pasageri, facilitatea sau taxa de transport internațional.
 5. Preturile nu includ sfaturi / gratuități directorilor de turism, șoferi sau ghizi locali; taxele de pașapoarte și vize, bagajelor și asigurări personale, alte elemente de natură personală, și orice băuturi sau alimente care nu sunt menționate în mod specific la "Incluziuni" pe paginile de produs ale agentiavoyage.ro.

 

 

Plăți & Anulări

 

 1. Voyage accepta următoarele cărţi de credit: MasterCard, Visa.
  1. Nu există nici o taxă sau comision de servicii pentru procesarea plăților de carduri de credit.
  2. Plata integrală prin card de credit este necesară pentru a face o rezervare. Plata va fi listată ca Voyage pe extrasul cardului de credit.
 2. Nu sunt disponibile restituiri dacă serviciu a început, sau cu privire la orice pachet, cazarea, masa sau orice alte servicii utilizate.
 3. Anularea unei rezervări cu Voyage poate duce la taxele de anulare aplicate de Voyage, așa cum s-a subliniat mai jos. Taxele suplimentare pot fi percepute de către furnizor / operator (a se vedea voucher-ul Voyage pentru detalii specifice) individual. Dacă se anulează orice rezervare va fi notificat prin e-mail, fax sau telefon din totalul taxele de anulare.
  1. Eveniment, Attraction, Teatrul, Afișare sau cupon de vânzare bilete
   Acestea sunt non-rambursabile în toate împrejurările.
  2. Certificat cadou
   Acestea sunt non-rambursabile, în toate împrejurările.
  3. Tur sau pachet Începând în timpul unui Eveniment Special Perioada
   Acestea sunt non-rambursabile, în toate împrejurările. Aceasta include, dar nu se limitează la, târguri, sărbători publice sau naționale, Vacanțe școlare, Anul Nou, Ziua Recunoștinței, Craciun, Paşte, Ramadan.
  4. Alte produse de turism și servicii
   Dacă anulați cu cel puțin 7 zile calendaristice înainte de plecarea programată sau ora începerii, nu există nici o taxă de anulare.
   Dacă anulați între 3 și 6 zile calendaristice înainte de plecarea programată sau data începerii, vi se va percepe o taxa de anulare de 50%.
   Dacă anulați în termen de 2 zile calendaristice de la plecarea programată sau data începerii, vi se va percepe o taxa de anulare de 100%.
 4. Dacă anulați sau să modifice un membru numai Deal (vezi membru numai oferte, de mai jos), vi se va percepe o taxa de anulare de 100%.

 

Procesarea plății

 

 1. În cadrul acestui acord, servicii de procesare a plăților pentru serviciile achiziționate de pe acest site sunt furnizate de PAYU în numele Voyage sau prin Voyage, în funcție de tipul de metoda de plată utilizată pentru achiziționarea de servicii.
 2. În cazul în care alegeți să plătiți cu cardul de credit, iar plata va fi procesată printr-un achizitor Europene, acești termeni sunt un acord între tine și PAYU. Pentru orice alt tip de achiziții, acești termeni sunt un acord între tine și Voyage și serviciile vor fi furnizate de către Voyage direct.

 

Ghizi

 

 1. Voyage oferă clienților cu informații privind Ghidul tău Tur privat în multe destinații. Ghizi sunt contractori independenți și nu agenți sau afiliați ale Voyage.
 2. Clienții sunt responsabili pentru lucrul direct cu ghizii la orare, respectarea timp / loc, specificul de turism și, în cazul în care a remarcat în mod special, termenele de plată. Voyage nu face declarații sau garanții de orice fel cu privire la ghizi sau serviciile lor.
 3. De rezervare un ghid tur privat, clienții recunosc și sunt de acord că, în plus față de Termenii și condițiile standard Voyage, nici Voyage nici agenții săi nu sunt responsabili pentru orice accident, pierderi, accidente, daune, întârzieri, cheltuieli ca urmare a oricărei acțiuni sau inacțiuni pe o parte din ghidul sau / serviciile sale.
 4. Garanția Voyage "fără griji Excursie Sigura" nu se aplică la ghizi.

 

Voyage membru, numai oferte

 

 1. Voyage oferă reduceri și promoții limitate în timp, cunoscut sub numele de "membru numai oferte", pentru utilizatorii Voyage înregistrați. Trebuie să aveți un cont Voyage, în scopul de a naviga sau a rezerva un membru Doar Deal.
 2. Membre numai oferte sunt confirmate imediat în momentul rezervării și toate vânzările sunt definitive.
 3. Dacă anulați sau să modifice un membru numai Deal, va fi taxat cu o taxa de anulare de 100%.

 

Tichete Voyage

 

 1. Veți primi un voucher Voyage personalizat pentru fiecare sejur, eveniment sau serviciu rezervat. În scopul de a accesa și imprima voucher-ul Voyage, va fi oferit acces la o pagină Web securizată găzduit de Voyage care conține un link pentru voucher-ul Voyage.
 2. Trebuie să furnizați inițial, Voucher Voyage autentic la furnizorul de servicii corespunzătoare în scopul de a răscumpăra un sejur, bilet, sau pachet. Rezervarea dvs. nu poate fi onorată sau rambursată, fără a prezenta un voucher Voyage valabil.
  1. Din motive de securitate, atunci când se răscumpără voucher-ul Voyage, trebuie să se prezinte un act de identitate valabil, cu fotografie și să se semneze Voucher Voyage. Acest lucru este pentru scopuri de identificare și ne ajută pentru a preveni frauda.
  2. În unele cazuri, Voyage necesită, de asemenea, să prezinte cardul de credit utilizat pentru a achiziționa tur sau bilet la momentul răscumpărării. În general, aceasta se aplică numai la atracție si bilete de spectacol. Acest lucru ne ajută pentru a preveni abuzul de credit-card. Veți fi informat în casă dacă nu trebuie să prezinte cardul de credit folosit pentru rezervare. În unele cazuri, Voyage va renunța la această cerință, în general, pentru a facilita achizițiile de cadouri. Cu toate acestea această cerință se poate renunța doar prin contactarea Customer Care echipă Voyage o dată rezervarea a fost confirmată, și orice schimbări sau modificări vor fi făcute la discreția Voyage lui.
  3. Dacă ați face o achiziție folosind un certificat cadou Voyage, Voyage presupune că va prezenta Certificatul Cadou utilizat pentru a achiziționa tur, bilet sau pachetul de la momentul răscumpărării.
  4. Vă rugăm să rețineți că voucher-ul Voyage (e) pot fi confiscate - și imediat anulat fără restituire - în cazul în care semnătura și / sau numele nu se potrivesc cu cele prezentate pe oricare cardul de credit sau certificat de cadouri.

 

Certificate de cadouri Voyage

 

 1. Certificatele cadou Voyage pot fi răscumpărate doar pe site-ul agentiavoyage.ro. Certificatele cadou Voyage sunt rambursabile de orice produs oferit pe site-ul agentiavoyage.ro.
 2. Certificatele cadou Voyage sunt valabile pentru un (1) an de la data cumpărării inițiale, sau în conformitate cu legile locale. Data expirării nu se aplică in jurisdicții unde sunt interzise de lege.
 3. Certificatele de cadouri Voyage rămân valabile până la întreaga valoare a fost utilizată sau data de expirare a trecut, supusă legilor locale relevante. În cazul în care valoarea de elementele pe care carte este mai mare decât certificatul de cadouri, puteți plăti soldul folosind un card de credit acceptabil. Dacă valoarea este mai mică Certificatul Cadou, vom păstra echilibrul în baza noastră de date pentru a utiliza cu altă ocazie. Rețineți că Certificatul Cadou, inclusiv orice soldul neutilizat, expiră după doi ani de la data emiterii, sau în conformitate cu legile locale.
 4. Certificate de cadouri Voyage nu sunt rambursabile pentru bani.
 5. Voyage își rezervă dreptul de a anula Certificate de cadouri obținut în mod fraudulos.
 6. Voyage nu este responsabil pentru furat sau pierdut Certificate de cadouri.
 7. Toate Certificat de vânzări de cadouri sunt finale. Certificatele cadou nu sunt rambursabile.

 

Pașapoarte, vize şi asigurări

 

 1. Este responsabilitatea tuturor pasagerilor, indiferent de naționalitate și de destinație, pentru a verifica cu consulatul țării pe care o vizitează pentru cerințele de intrare curente.
 2. Ca regimului de vize și de sănătate pot fi modificate fără notificare prealabilă, vă recomandăm să verificați cerințele de sănătate și de vize cu consulatul corespunzător înainte de plecare.
 3. Vă recomandăm insistent să achiziționați o asigurare de călătorie înainte de plecare. Dacă vă anuleze călătoria dvs. sau în mod semnificativ modifica datele de călătorie, multe politici va rambursa costul taxelor de anulare și cheltuielile aferente.

 

Refuzuri și limitări ale răspunderii

 

 1. În niciun caz Voyage sau agenții săi, afiliații, furnizorii de servicii, furnizori și / sau distribuitori nu vor fi răspunzătoare pentru oricare din următoarele pierderi sau daune (indiferent dacă aceste pierderi unde prevăzute, previzibile, cunoscute sau altfel): (a) pierderea de date ; (b) pierderea de venituri sau profituri anticipate; (c) pierderea de afaceri; (d) pierderea de oportunitate; (e) pierderea a fondului comercial sau rănire a reputației; (f) pierderile suferite de terți, sau (g) ​​orice indirecte, subsecvente, speciale sau exemplare care decurg din utilizarea de Agentiavoyage.ro, indiferent de forma de acțiune.
 2. Voyage, agenții și furnizorii săi, făcând aranjamente pentru hoteluri, excursii, transport sau orice serviciu în legătură cu itinerarii de clienți individuali, nu va fi răspunzătoare pentru prejudiciu, daune, pierderi, accidente, întârzieri sau nereguli, răspundere sau cheltuială a persoanei sau de proprietate ca urmare a acționa de neplată de către orice societate hotel, transport sau orice altă persoană care furnizează servicii incluse în excursii.
 3. Mai mult, Voyage, agenții și furnizorii săi accepta nici o responsabilitate pentru orice boală, furtișag, conflictele de muncă, defalcarea mașini, reticența guvernului, acte de război și / sau a terorismului, condițiile meteorologice, defect în orice vehicul de transport sau pentru orice accident sau accident sau orice alte cauze dincolo de controlul lor.
 4. Conținutul Voyage - inclusiv informații, nume, imagini, logo-uri, preturile, perioadele şi disponibilitatea cu privire la sau referitoare la Voyage, agentiavoyage.ro și / sau a unui site web Voyage-afiliat, furnizorul de servicii, operatorul și / sau partener de distribuție - sunt furnizate "CA ATARE" și pe aşa "cum sunt disponibile", fără nicio reprezentare sau orice fel de garanție de făcut (expresă sau implicită prin lege), în măsura permisă de lege, inclusiv garanțiile implicite de calitate satisfăcătoare, potrivire pentru un anumit scop, ne-încălcare, compatibilitate, securitate şi acuratețe.
 5. La Voyage vom verifica din nou detalii cu privire la toate produsele și serviciile pe care le oferim pentru precizie. Cu toate acestea, Voyage nu garantează că funcționalitatea, conținut sau informații conținute pe agentiavoyage.ro sau orice site-ul Voyage-afiliat va fi neîntreruptă sau fără erori, că defectele vor fi corectate, sau că agentiavoyage.ro sau serverele care îl fac disponibil sunt gratuite de viruși sau bug-uri.
 6. Dacă oricare dintre aceste condiții sunt stabilite a fi ilegale, invalide sau inaplicabile din cauza legilor de orice stat sau țară în care acești termeni sunt destinate pentru a fi eficiente, atunci în măsura și în jurisdicția în care acest termen este ilegal, nevalabile sau inaplicabile, ele vor fi și șterse din acești termeni și termenii rămase vor supraviețui, rămâne în vigoare și continuă să fie obligatorii și executorii.

 

Restricții de utilizare

 

 1. Sunteți de acord că nu veți, și nu va asista sau permite altora să:
  1. folosi site-ul pentru a amenința, tulpină, frauda, ​​incită, hărțui, sau avocat hartuirea unei alte persoane, sau altfel interfera cu utilizarea de un alt utilizator al site-ului;
  2. folosi site-ul pentru a prezenta sau transmite spam-ul, scrisori în lanţ, concursuri, junk e-mail, scheme piramidale, sondaje, sau alte mesaje în masă, fie de natură comercială sau nu;
  3. utiliza site-ul într-un mod care ar putea crea un conflict de interese, cum ar fi comentarii comerciale cu alți proprietari de afaceri sau de scris sau solicitarea de comentarii;
  4. folosi site-ul pentru a promova bigotism sau discriminare împotriva claselor protejate;
  5. folosi site-ul pentru a încălca orice drept de terți, inclusiv orice încălcare a încrederii, drepturi de autor, marcă înregistrată, brevet de invenție, secret comercial, drept moral, intimitate dreapta, dreapta de publicitate, sau orice altă proprietate intelectuală sau de proprietate drept;
  6. folosi site-ul pentru a prezenta sau transmite pornografie sau conținut ilegal;
  7. folosi site-ul pentru a solicita informații personale de la minori sau de a face rău sau amenință să cauzeze prejudicii minorilor;
  8. folosi niciun robot, spider, căutare site-ul / aplicație de arhivare, sau alt dispozitiv automat, sau proces de mijloace pentru a accesa, prelua, razuiti, sau indicele de pe site-ul sau conținutul Site-ului;
  9. încercarea de a obține acces neautorizat la site-ul, conturi de utilizator, sisteme de computere sau rețele conectate la site-ul prin hacking, spargerea parolei sau orice alte mijloace, utilizarea site-ului sau orice conținutul site-ului la transmiterea de viruși, viermi, defecte, troieni sau alte elemente de natura distructivă (colectiv, "Viruşi"); folosi orice dispozitiv, software sau de rutină, care interferează cu buna funcționare a site-ului, sau altfel încercarea de a interfera cu buna funcționare a site-ului, face cereri de trafic excesive, utilizarea Site-ul a viola securitatea orice rețea de calculatoare, parole crack sau coduri de criptare de securitate; perturba sau interfera cu securitatea, sau altfel provoca daune, site-ul sau site-ul de conținut, scoate, se sustrage, dezactivați, deteriorarea sau altfel interfera cu orice Caracteristici de securitate legate de site-ul, caracteristici care împiedică sau restricționează utilizarea sau copierea de conținutul site-ului, sau caracteristici care impune limitări în utilizarea site-ului.

 

Încetare cont

 

 1. Ne poate rezilia sau suspenda contul dvs. sau capacitatea de a utiliza Site-ul, în tot sau în parte, de la discreția noastră, pentru orice motiv, şi fără preaviz sau răspundere de orice fel. De exemplu, am putea rezilia sau suspenda contul dumneavoastră sau capacitatea de a utiliza Site-ul, dacă ați utiliza în mod abuziv Site-ul. Orice astfel de reziliere sau suspendare ar putea să vă împiedice de la accesarea contului dvs., site-ul, conținutul dvs., conținutul site-ului, sau orice alte informații legate de.
 2. Puteți rezilia Termenii de Utilizare in orice moment, prin inchiderea contului dvs. și întreruperea utilizarea de orice și toate părțile site-ului. Dacă închideți contul dvs., am putea continua pentru a afișa conținutul dvs. publicate anterior și sunt sub nici o obligație de a elimina orice conținut.

 

Booking.com
Beach and Snow - 728x90
BLOG
01
oct
Paltinis-cea mai veche statiune montana din Romania
30
sep
Sinaia-perla Carpaților
30
sep
Busteni - Poarta Bucegilor
Christian Tour
Paralela 45
Bibi Touring
Paradis - vacante de vis
Kusadasi
Mediterranean Holidays
THEDA Travel - bilete evenimente
Tarom
Blue Air
Wizz Air
Momondo - motor de cautare zboruri, hoteluri si inchirieri auto
Transfero
VOYAGE - Agentie de turism
B-dul Unirii, Nr. 17, Focsani, Vrancea
Tel: 0337 401 301
0775 178 278
Lu-Vi: 9:30 - 18:00
NEWSLETTER
Copyright 2019 Wigg Travel. Toate drepturile rezervate
Web design by Royalty